Over Lubeco lubricants B.V. (onderdeel van Biona Group)

Wij zijn producent  van biologisch afbreekbare smeermiddelen en onderdeel van de Biona group. Bij ons krijgt u rechtstreeks toegang tot de bron. Als producent van biologisch afbreekbare olie hebben we volledige controle over de kwaliteit en de prijs, wat direct ten goede komt aan u als klant.

Biona group produceert biologisch afbreekbare olie sinds 1995 en levert rond de 1.2 miljoen liter biologisch afbreekbare olie per maand. De olie wordt geleverd door 40 verschillende landen waarbij er een aantal dochterondernemingen zijn waaronder Lubeco Lubricants B.V. voor Nederland, Belgie en Luxemburg. Onze klanten vertrouwen op ons bedrijf en producten  vanwege onze directe dienstverlening, hoge kwaliteit en scherpe tarieven. We hebben bewezen de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten vaak te overtreffen.

Scherpe Prijzen, Hoge Kwaliteit, Snelle Levering: We bieden biologisch afbreekbare oliën van topkwaliteit tegen uiterst concurrerende prijzen. Daarnaast kunnen we grote hoeveelheden snel leveren, zodat u nooit zonder zit.

Persoonlijk contact en flexibiliteit: Onze kracht ligt in ons vermogen om direct te communiceren met onze productiefaciliteit en ontwikkelingsafdeling. Dit stelt ons in staat om snel in te spelen op veranderingen in de markt en specifieke klantbehoeften.

Duurzaamheid en Kostenbesparingen: Onze visie is om meer bedrijven te laten overstappen op biologisch afbreekbare olie. Door deze milieuvriendelijke optie te omarmen, kunnen bedrijven langer werken met grotere intervallen tussen olieverversingen, wat zowel duurzaamheid bevordert als financiële voordelen oplevert voor onze klanten.

Kortom, bij ons krijgt u toegang tot hoogwaardige biologisch afbreekbare oliën tegen concurrerende prijzen, met de flexibiliteit en klantgerichtheid van een producent. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst voor uw bedrijf en het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken. 

Olie analyse

 
Wij kunnen onze klanten een olie analyse aanbieden vanuit ons lab zodat wij het juiste product kunnen adviseren. Wij nemen van iedere batch die wij produceren een sample af zodat onze olie altijd te herleiden is bij eventuele vragen.
 

Viscositeiten

 
Naast onze gepubliceerde viscositeiten kunnen wij ook oliën op maat leveren, Neem voor meer informatie contact op.

Verpakkingen

 
Wij leveren onze producten in verschillende soorten verpakkingen. Het meest voorkomend zijn onze 205 liter vaten en 1000 liter IBC. Naast deze verpakkingen kunnen wij ook in 60, 20, 10 en 1 liter verpakkingen leveren of in het groot als bulk. Neem contact op voor meer informatie.
 

Private Label

 
Bij Lubeco Lubricants B.V. zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige biologisch afbreekbare oliën die zowel effectief als milieuvriendelijk zijn. Wij leveren onze producten ook als private label. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden.

Wij hebben meer dan twee decennia toonaangevende ervaring in de productie en R&D van biologische smeermiddelen, internationale kwaliteitsnormen ISO:9001, ISO:14001, EU Ecolabel, GVP, TC-W3, ISCC en nauwe samenwerking met ‘s werelds toonaangevende leveranciers van additieven (Rheinchemie, BASF, Evonik, Chevron). 

WIJ KENNEN ONZE OLIËN GOED EN
ZIJN TROTS OP ELKE DRUPPEL DIE WIJ PRODUCEREN!